Våra servicepaket

Din Audi vet själv när det är dags för service. Och vi som byggde din Audi kan den bäst. Hos oss är din Audi alltid i trygga händer. Vi vet nämligen vad din bil behöver för ett långt och friktionsfritt liv. Därför använder vi bara Audi Originaloljor, -tillsatser och -delar tillverkade enligt exakt samma specifikationer som när din Audi byggdes.

Driftsäkerhet à la Audi helt enkelt.

Audi Originalservice.

Kvalitet som varar.

Tack vare vårt flexibla koncept för Audi Originalservice som tar hänsyn till din körstil, körsträcka och bilens ålder vet din Audi själv när det är dags för service. Det gör att din auktoriserade Audi Serviceverkstad kan utföra flera olika servicemoment vid ett och samma verkstadsbesök. Våra utbildade servicemekaniker kan din Audi och använder bara specialverktyg och originaldelar som är anpassade för just din bil. Det innebär högre driftsäkerhet och färre servicetillfällen för dig och din Audi. Dessutom förlängs Audis Mobilitetsgaranti automatiskt. Trygghet och flexibilitet à la Audi.

Audi Basservice.

Originalkvalitet till ett lägre pris.

Vid en Basservice används bara delar och tillsatser med Audi originalkvalitet och arbetet hos din auktoriserade Audi Serviceverkstad utförs av servicemekaniker som kan din bil. Det garanterar att driftsäkerheten i din Audi alltid är optimal. Det innebär även att din Audi förblir 100 % original. Det är tryggt för dig och bra för din Audis andrahandsvärde.

Serviceavtal

Tryggt, enkelt och prisvärt.

Med Audi Serviceavtal betalar du en fast månadskostnad och vet därmed vad din planerade service kommer att kosta dig. Serviceavtalet garanterar också att din bil får den service den behöver eftersom din Audi sköts om av en auktoriserad Audiverkstad. För att kunna vara en auktoriserad verkstad uppfyller verkstaden omfattande krav på specialutbildade mekaniker liksom övrig personal, rätt specialverktyg och processer som är godkända av tillverkaren. Sist men absolut inte minst, det hamnar alltid Audi originaldelar i din bil. Oavsett vilket underhåll som utförs.

Några fördelar med Audi Serviceavtal: 

 • Fast månadskostnad för ditt serviceavtal under hela löptiden
 • Ökar livslängden och andrahandsvärdet på din bil (när det väl är dags att byta upp sig igen)
 • Din bil repareras alltid med Audi Originaldelar
 • Automatiskt förlängd Audi MobilitetsGaranti
 • Enkel kontroll på service kostnaderna helt enkelt

Räkna ut månadsbelopp

Kostnadskalkyl

Körsträcka Audi Serviceavtal Audi Service- & underhållsavtal

Max 6.000 mil

 

100 kr/mån

 

 

240 kr/mån

 

Max 8.000 mil

 

211 kr/mån

 

 

423 kr/mån

 

Max 10.000 mil

 

323 kr/mån

 

 

548 kr/mån

 

Max 12.000 mil

 

433 kr/mån

 

 

725 kr/mån

 

Villkor

 • Två nivåer och omfattning – vad ingår?

  Audi Serviceavtal finns i två nivåer, välj det som passar dina behov.

  Audi Serviceavtal
  All service i enlighet med den serviceplan Audi utfärdat. Samtliga tilläggsarbeten vid planerade intervaller enligt serviceplan till exempel tändstift, bränslefilter, luftfilter och bromsvätska. Vid behov och endast vid servicetillfället ingår: glödlampor (ej Xenon/LED). Gäller både Serviceavtal och Service- och underhållsavtal.

  Audi Service- och underhållsavtal
  Samma innehåll som Audi Serviceavtal, men också följande när det är dags att byta: bromsklossar, bromsskivor, avgassystem, länkarmar, stötdämpare, fjädrar, drivaxeldamasker, drivknutar, kopplingslamell och tryckplatta, urkopplingslager, startbatteri, hjullager, och glödlampor (ej Xenon/LED).

  Möjlighet finns att välja till däckförvaring, lånebil vid verkstadsbesök, tvätt och förlängd garanti.

  Fråga din säljare för en prisuppgift.

 • Förlängd Mobilitetsgaranti

  Vid varje utförd service förlängs MobilitetsGarantin (gäller vid driftstopp som inte vållats av föraren och omfattar hjälp på plats, hyrbil eller övernattning på hotell). Det ger tillgång till ett rikstäckande servicenät i Sverige och även i Europa. Hjälpen finns alltid nära till hands.

  Öka livslängden och andrahandsvärdet på din bil
  Med vårt serviceavtal repareras er Audi alltid med Audi Originaldelar. Ni får garantier på originaldelarna och på utfört arbete. En Audi med fullständig verkstadshistorik och med Audi stämplat i serviceboken ökar andrahandsvärdet när det är dags att byta bil.

 • I avtalet ingår ej

  Följande omfattas inte av Serviceavtalet
  Fel eller skador som täcks av garantier, försäkringar eller motsvarande. Fel eller skador på motor och växellåda, täcks normalt av kundens maskinskadeförsäkring, drivlineförsäkring eller aggregatskador. Glas-, lack-, korrosions och karosskador. Yttre åverkan på kaross och lack. Reparationer av skador förorsakad av vårdslöshet, försummelse, vanvård, felaktigt handhavande eller överbelastning, brand, naturkatastrof eller trafikolycka. Bärgningskostnader och startbogseringar. Kostnader för självrisk i försäkringsärenden. Stilleståndsersättning. Drivmedel. Fel eller skador som beror på att produkter monterats eller tillförts fordonet. Hjulinställningar.